JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSI TERV

Tisztelt Szülők!A járványhelyzetben 2021. januárjában sem történt jelentős javulás, ezért az iskolánkban továbbra is fenn kell tartanunk az eddigi korlátozó intézkedéseinket. A tankerület utasításai továbbra is életben maradnak.

Szülő, kísérő nem léphet be az iskolába, csak az intézményvezető előzetes engedélyével.

A délutáni sportszakkörök, edzések, énekkari próbák határozatlan időre felfüggesztésre kerültek.

Bizonytalan ideig nem tartunk szülői értekezleteket, fogadóórákat.

A tanulóink intézménybe történő belépését testhőmérséklet mérése előzi meg.

Iskolánkban a közösségi terekben -a folyosókon, az aulákban- a maszk hordása továbbra is kötelező, a tanórák alatt a maszk hordása erősen ajánlott. Kérjük együttműködésüket abban, hogy a gyerekek, saját és pedagógusaink egészsége védelmében - a testnevelés órák kivételével – a tanórákon lehetőleg viseljék a maszkjukat.

Bár a maszk viselése hosszú időn keresztül megterhelő lehet, azonban jelenleg talán az egyik leghatékonyabb eszköz a vírus terjedésének megakadályozására, a tanítás zavartalan biztosításának érdekében.

A szünetekben a szellőztetés kötelező, lehetőséget biztosítunk több szünetben is tanulóinknak az udvari tartózkodásra.

Kérjük Önöket, ellenőrizzék, hogy gyermeküknél mindig legyen maszk, és ha tehetik, küldjenek belőle többet is velük, hogy napközben cserélni tudják.

A gyermek rosszulléte esetén elkülönítjük őt a többiektől, értesítjük a szülőt, aki köteles a gyermeke biztonságos haza jutásáról gondoskodni.

Az EMMI által az iskolába kiküldött intézkedési tervben leírtaknak megfelelően kérjük Önöket, hogy amennyiben a gyermeküknél betegség tüneteit észlelik, gondoskodjanak orvosi vizsgálatukról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus gyanú vagy igazolt fertőzés van.

Az a tanuló, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, csak orvosi igazolással jöhet újra iskolába. Hatósági karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott határozatot szükséges bemutatni.

Köszönjük megértésüket és támogató együttműködésüket!

Jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel: Iskolavezetés

Vincze Sándor Lászlómb. intézményvezető

Kőbányai Keresztury Dezső Általános IskolaKD

KD

 

Étkezés lemondása:

06 30 648-4524 kertvarosigazdasagi@kobanya.hu

Új képek, események kerültek fel a programokba.

Ide kattintva megtekintheti>>>

 

Iskolánk tanulói rendszeresen részt vesznek a HATÁRTALANUL programban. A határtalanul pályázat keretében a 7.évfolyam feledhetetlen 4 napos kiránduláson vehet részt minden tanévben. Tekintsék meg beszámolójukat a Programok menü pontban!